KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit Zwolle

De Stad Verbeeldt kiest nieuw thema voor 2024

Talentontwikkeling in een veranderende samenleving

Zwolle – Na een succesvol verlopen 2023 kiest het artistiek team van De Stad Verbeeldt (DSV) opnieuw voor een actueel, maatschappelijk relevant thema: Talentontwikkeling in een veranderende samenleving.

DSV gaat op zoek naar verhalen in stad en regio, verhalen van gewone mensen, die hun talenten ontwikkelen, iets willen betekenen voor de ander of andere mensen willen helpen. Die iets willen starten en samen met anderen de verantwoordelijkheid nemen voor laagdrempelige projecten, of het nu een muziekgezelschap is, een theaterstuk, een leesclub of een sportieve activiteit. Door samen te werken ontwikkelt men zichzelf en anderen. Zo draagt men bij aan een samenleving waarin men oog heeft voor elkaar.
Dit thema wordt uitgewerkt in twee programma’s:
– De maatschappij dat zijn wij
– Klimaatverandering dat doen wij

Een programma voor professionals, amateurs, studenten en leerlingen, die in masterclasses visual stortyelling worden geinspireerd en begeleid bij het maken van fotografische verhalen en/of multimediale producties o.l.v. professionals Marc Prüst, Gertjan Aalders, Bert Janssen, Marije Telgenkamp.

Datum

2 maart 2024 een Inspiratie- en Kick-off bijeenkomst in BrainZ, Lübeckplein 68, Zwolle, van 10.00 – 13.00 uur

Kosten:
Volwassenen: € 25,00
Studenten: € 12,50
Info en aanmeldingen: via: https://destadverbeeldt.nl/programma-visual-storytelling-2024

Gerelateerde artikelen

Back to top button