Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Sinterklaas komt aan in Zwolle! Evenementenoverzicht week 45

Sinterklaasintocht in Zwolle

Zaterdag 13 november 13:00 uur | Rodetorenplein 

De Sinterklaasintocht in Zwolle gaat op 13 november door, zij het in een ander format dan andere jaren ten gevolge van de maatregelen die de overheid stelt rondom COVID-19. Er zal extra veel aandacht worden besteed aan een mooi podium programma met muziek, dans, stunts en actie op een podium en op het water. Tevens is er een kinderactiviteiten deel op het plein waar kinderen kunnen knutselen en schminken.

LET OP: Kaarten zijn helemaal uitverkocht. Volg het via de TV kanalen van Zwolle.

Meer informatie

De Sassendonkse Zittingsavond 2021

Zaterdag 13 november 18:30 tot 23:30 uur | Zwolle 

Na een jaar gedwongen afwezigheid is de Sassendonkse Zittingsavond er weer op zaterdag 13 november. Galakleding is niet verplicht maar draagt zeker bij aan de sfeer van de avond. Het programma is gereed en garandeert een avond vol plezier. Waarbij de Corona regels volledig gerespecteerd worden.

Meer informatie

Nederlandse première filmdocu ‘Léo Major: The One-Eyed Ghost’ in Fraterhuis

Zaterdag 13 november 11:00 tot 13:00 uur | Fraterhuis

Op zaterdag 13 november van 11.00 uur tot 13.00 uur vindt in Filmtheater Fraterhuis de exclusieve Fraterhuis Academie plaats, die in het teken staat van de Nederlandse première van de filmdocu ‘Léo Major: The One-Eyed Ghost’.

Meer informatie

© RTV Focus Zwolle – Foto: Lisanne Hop

Onzichtbaar waterleven – Nooterhof

Zondag 14 november 11:00 tot 16:00 uur | Doepark Nooterhof

Kijk door de microscoop en zie dat er meer is dan je met het blote oog kunt waarnemen. Is dat waar al die kleine zichtbare waterdiertjes van leven? Of maak een voedselweb. Ga het ontdekken in de Nooterhof op zondag 14 november. Inloop van 11.00-16.00 u, je kunt ieder moment aansluiten. Leeftijd 7+, ouders blijf graag in de buurt.

Meer informatie

Revanche op 18e Vuurvogel Familieconcert

Zondag 14 november 15:00 uur | Landstede Sportcentrum 

Op zondagmiddag 14 november zullen alle ensembles die onder de vleugels van Stichting de Vuurvogel vallen zich laten horen in het jaarlijkse Vuurvogel Familieconcert. Het is alweer de 18e keer dat dit familieconcert voor jong en oud wordt georganiseerd.

Meer informatie

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button