Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Sint wil beroemd worden | Zwols Sinterklaasjournaal vanaf 15 nov 2021

Zwolle – Dit jaar is er weer een Zwolse Sinterklaasjournaal! Sint wil graag beroemd worden en gaat op zoek naar zijn talent. Het Zwolse Sinterklaasjournaal is vanaf 15 november elke werkdag te zien bij RTV Focus Zwolle om 19.00 uur en terugkijken kan via www.sintzwolle.nl Ook kunnen kinderen bij Sinterklaas langskomen dit jaar. Een echte MEET & GREET met de Sinterklaas. Je kunt “de beroemde” Sinterklaas zelf ontmoeten? De Meet & Greet is gratis toegankelijk. Wel op basis van de dan geldende corona check regels. Kom langs op 14 & 22 november van 14:00 t/m 15.45 uur in Het Academiehuis aan de Melkmarkt te Zwolle! De info komt op de website www.sintzwolle.nl te staan.

Sint Stuif es in?

Op 5 december 2021 houdt sinterklaas een echt Stuif es in show in Zwolse theaters, met zang, dans en vooral veel plezier. Sint geeft voor zijn show 100 kaarten aan kinderen uit minimagezinnen weg. Wat een extra kadootje is dat!

Niet alleen kunnen jullie genieten van een leuke show maar je kunt ook zelf meedoen. Iedereen vanaf 5 tot 11 jaar mag langskomen, samen met je vrienden/vriendinnen of je schoolklas om jou/jullie talent te laten zien aan Sinterklaas en kun je zien welk talent andere kinderen hebben.

Wil je jouw/jullie talent laten zien aan Sinterklaas meld je dan aan door een filmpje in naar lieve@sintzwolle.nl o.v.v. “Sint stuif es In”

Het decor voor “Meet & Greet” en “Stuif es in” is ontworpen en gemaakt door Cibap Vakschool voor vormgeving. De show is gemaakt door Musical Studenten van MBO Landstede.

Kaartverkoop voor Sint Stuif es in!

Gerelateerde artikelen

Back to top button