Nieuws uit ZwollePodcastsPolitiek & OpinieVoorpagina

Simone Boshove (GL) wil dat de politiek in Zwolle het beter gaat doen

D66 en GroenLinks willen de lokale democratie verbeteren en vernieuwen.

Zwolle – Op dezelfde dag dat er in de Zwolse gemeenteraad werd gedebatteerd over vernieuwing en verbetering van de lokale democratie, viel in de kranten te lezen dat het vertrouwen van de Nederlanders in de politiek opnieuw fors gedaald was. D66 en GroenLinks hebben dan ook zeker een punt. De democratie – ook die in Zwolle – kan wel wat verbetering en/of vernieuwing gebruiken. De collega-fracties waren het daar allemaal wel mee eens. Toch werd het een mooie debatavond. Want over ‘het hoe en wanneer’ liepen de meningen nogal uiteen. In Zwolle Actueel legde Simone Boshove van GroenLinks uit waarom de upgrade zo nodig is.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button