300 secondenColumnsRadio

Sherareh Azimi-Nober VVD in 300 seconden


Zwolle – Vandaag stelt het nieuwe VVD-raadslid Sherareh Azimi-Nober zich voor aan de Zwollenaar. Zij is de opvolgster van Thom van Campen die vertrok naar de Tweede Kamer. In – iets meer dan – ‘300 seconden’ vertelt ze uitgebreid over haar beweegredenen om gemeenteraadslid te worden. En waarom ze daarbij koos voor de VVD.   

In de rubriek 300 SECONDEN krijgen de politieke partijen uit Zwolle bij toerbeurt 5 minuten de ‘vrije microfoon’ Inhoud, vorm en onderwerp worden bepaald door de gast zelf. Natuurlijk kunnen de presentatoren ook vragen stellen over het onderwerp.
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button