112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Serieuze verkeersruzie na afsnijden op A28 Zwolle

Zwolle – Agenten hebben woensdagmorgen 4 november een 35-jarige man uit Rotterdam aangehouden na een uit de hand gelopen verkeersruzie op de Katerdijk. De politie is op zoek naar getuigen omdat niet duidelijk is wat er precies is gebeurd.

De verdachte reed over de A28 en nam een afrit te laat. Hij reed door de berm waardoor er grint opspatte. Dat zou een barst in de voorruit van zijn achterligger hebben veroorzaakt. De bestuurder van die auto, een 39-jarige man uit Renswoude, probeerde de verdachte te laten stoppen op de Katerdijk om over de schade te praten. Daarna is de situatie uit de hand gelopen.

Getuigenoproep

De man uit Renswoude heeft aangifte gedaan van mishandeling. Hij heeft verklaard dat hij is aangereden door de verdachte terwijl hij op de weg stond. Het is op dit moment nog onduidelijk wat er precies is gebeurd. Daarom is de politie op zoek naar getuigen. De verkeersruzie vond rond 10.15 uur plaats op de Katerdijk. Was u getuige van dit incident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde artikelen

Back to top button