Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Selectie SV Zwolle krijgt steeds meer vorm

Zwolle – De selectie van SV Zwolle voor het seizoen 2019-2020 krijgt steeds meer vorm. Ricardo Kuijer en Jantje van der Sluis spelen komend seizoen op Sportpark Marslanden.

Kuijer komt over van eersteklasser Heino. De 25-jarige aanvaller keert terug bij de club waar het voor hem allemaal begon. Kuijer begon in de jeugd van SV Zwolle om vervolgens via OVC’21 bij Berkum in de jeugd en het eerste elftal te spelen. Hij speelde tussendoor ook nog een jaar voor WVF. Afgelopen seizoen maakte de aanvaller de overstap naar Heino, maar door veranderde werkomstandigheden moest hij daar tijdens het seizoen stoppen.

Jantje van der Sluis speelde in de jeugd van Berkum, waar hij onder andere uitkwam in Berkum JO17-1 en JO19-1. Hij speelde tot vorig seizoen in het tweede elftal van de hoofdklasser. Van der Sluis is een buitenspeler.

Eerder maakte SV Zwolle al bekend dat Mehmet Ali Ozgen (Be Quick’28), Tim Mestebeld (Be Quick’28), Musa Dampha en Pamodou Ceesay de gelederen van SV Zwolle komen versterken. Daarnaast sluiten ook jeugdspelers Jasper de Roos, Dennis Sylla, Robin Pansier, Klaas Weijkamp en Quinten Hooi aan bij de selectie van de nieuwe trainer Marco Onderberg.

Gerelateerde artikelen

Back to top button