KabelkrantNieuws uit ZwolleSportVoetbal

PEC Zwolle huurt Nico Serrano van Athletic Bilbao

Zwolle – PEC Zwolle heeft vlak voor de competitiestart nog een aanvallende versterking binnengehaald. Nico Serrano (20) komt over van Athletic Bilbao. De Spaanse vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van de club uit La Liga.

Vorig seizoen speelde Serrano op huurbasis voor CD Mirandés. In totaal kwam de speler uit Baskenland al tot 74 officiële duels in Spanje.

Technisch directeur Marcel Boudesteyn is heel blij dat het gelukt is om Serrano aan de selectie toe te voegen. ,,Wij waren nog op zoek naar een speler met snelheid en die voor diepgang zorgt. Nico voldoet hieraan. Hij is een speler die op meerdere posities kan spelen, maar bij voorkeur als links- of rechtsbuiten speelt. Een voordeel is dat Nico in Bilbao de volledige voorbereiding heeft meegedraaid en dus topfit is.”

Nico Serrano: ,,Ik ben heel blij dat Athletic en PEC er samen uit zijn gekomen.”

,,Ik ben heel blij dat Athletic en PEC er samen uit zijn gekomen.” Nico Serrano, nieuwe speler PEC Zwolle

 

“De Eredivisie is een prachtige competitie waarin ik mij graag wil laten zien. Ik ben volledig fit en hoop snel mijn eerste minuten te maken voor PEC Zwolle en verder kennis te maken met de club, supporters en stad.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button