112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Scooterrijdster aangehouden bij aanrijding

Zwolle – Op de Willemskade in Zwolle vond vrijdagmiddag een ongeval tussen een scooterrijdster en een personenauto plaats.

Het ongeval gebeurde op de kruising met de Westerlaan. De personenauto kwam vanaf de Westerlaan en botste op de kruising met een scooterrijdster die over de Willemskade reed. Vermoedelijk is één van beide bestuurders door het rode verkeerslicht gereden. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

De scooterrijdster, een 23-jarige vrouw uit Zwolle, testte positief op het gebruik van verdovende middelen en is overgebracht naar het politiebureau op verdenking van het rijden onder invloed van drugs. Een bloedproef moet uitwijzen om welke middelen het precies gaat.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button