112 nieuwsAa-LandenNieuws uit ZwolleVoorpagina

Schutting in brand in Aa-landen

Zwolle – In de Aa-landen is woensdagavond brand uitgebroken. De schade bleef beperkt tot een schutting. Doordat de politie met sirenes ter plaatse kwam trok het vuurtje veel bekijks.

Rond kwart voor negen zag een buurman rookwolken tussen de woningen aan de Niers en de Geul in de wijk de Aa-landen. Een schutting bleek in de brand te staan achter een woning aan de Geul. De bewoners waren afwezig. Met een emmer water ondernam de buurman een eerste bluspoging. Eenmaal ter plekke trapte een agent de schuttingdeur in de hoop een tuinslang te vinden. Dit bleek echter zonder succes. De brandweer heeft uiteindelijk de smeulende schuttingdelen afgeblust.

De oorzaak van het vuurtje is onbekend. Er wordt rekening gehouden met baldadigheid of brandstichting.

Plaats op de kaart bij benadering:

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button