Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleStadshagen

Schrijvers komen naar Stadshagen tijdens Kinderboekenweek

Zwolle – Twee kinderboekenschrijvers komen volgende week naar winkelcentrum Stadshagen. Tijdens de 65e Kinderboekenweek komen Jozua Douglas en Sam Copeland naar boekenwinkel Westerhof.

Volgende week maandag komt Jozua Douglas rond half twee ’s middags langs om boeken te signeren die van te voren gereserveerd zijn. Jozua Douglas is onder meer bekend als auteur van de Costa Banana-serie, waarvan kort geleden het nieuwste deel UFO-alarm verscheen. Ook schreef hij het vorig jaar het Kinderboekenweekgeschenk.

Twee dagen later, op woensdag, komt komt niemand minder dan de wereldberoemde jeugdboekenschrijver Sam Copeland naar Stadshagen. Sam Copeland brak vorig jaar wereldwijd door met zijn briljant grappige en toch ontroerende boek ‘Kasper wordt een kip’. Dinsdag verscheen de opvolger ‘Kasper wordt een T-rex’.

De Kinderboekenweek vindt plaats van 2 tot en met 13 oktober. Dit jaar heeft de week als thema ‘Reis mee, op reis in kinderboeken’.

Anna Woltz schreef het geschenk ‘Haaientanden. André Kuipers en Natascha Stenvert maakten samen speciaal voor de Kinderboekenweek het prentenboek ‘André het astronautje op zoek naar Laika’.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button