Weer

Schitterend voorjaarsweer in het vooruitzicht

Door Jelle Muller

Zwolle- We staan aan de vooravond van een prachtige weer periode. Vanavond en vannacht klaart het goed op en loopt de temperatuur uiteindelijk terug naar zo’n nul tot min-twee graden. Morgen in de vroege ochtend zou dat kunnen betekenen dat we de autoruiten moeten krabben.

Overdag wordt het een mooie dag. Met temperaturen zo rond of net iets boven de tien graden, geregeld zon en daarbij niet al te veel wolken is het aangenaam weer. Er staat een zwakke zuidenwind.

In de nacht naar vrijdag volgt wederom nachtvorst. Hetzelfde geldt voor de rest van de nachten tot net na het weekend. Overdag wordt het op vrijdag, zaterdag en zondag prachtig voorjaarsweer. Met temperaturen tussen de twaalf en veertien graden is het heerlijk toeven buiten, zeker in de zon.

Na het weekend wordt het weer iets frisser, maar blijft het buitengewoon zacht. Het blijft tot ver na het weekend droog en dat met prima weer.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Art of Thunders

Weerman RTV Focus Zwolle

Lees ook

Bekijk ook
Close
Back to top button