EconomieNieuws uit Zwolle

Schadenet Rothuijsen Zwolle naar Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Groep neemt per 1 februari as Schadenet Rothuijsen Zwolle over. Met deze overname versterkt de Van Mossel Autoschade Groep haar positie verder in Nederland.

Rothuijsen Zwolle

Nico Rothuijsen neemt in 1972 het familiebedrijf over van zijn vader en in 1990 wordt de naam verandert in Schadenet Rothuijsen.
Nico Rothuijsen: “De keus om mijn bedrijf te verkopen is vanwege mijn leeftijd. Daarbij deed de kans zich nu voor om mijn bedrijf te verkopen aan een goede en betrouwbare partij, te weten de Van Mossel Autoschade Groep. Onze bedrijfsculturen sluiten naadloos op elkaar aan en ik heb hierdoor het volste vertrouwen dat ik mijn medewerkers en bedrijf in goede handen achterlaat. Ook voor mijn huidige klantenkring ben ik ervan overtuigd dat zij nog steeds de kwaliteit en service krijgen die zij van ons gewend zijn. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken voor de prettige samenwerking van de afgelopen jaren. Ik zal overigens wel aanblijven als directeur van de franchiseketen Schadenet B.V. Deze functie bekleed ik al ruim 26 jaar en haal hier nog veel plezier en voldoening uit. “

Van Mossel Autoschade Groep

Naast de bestaande acht autoschadeherstelvestigingen in Groningen, Waalwijk, Tilburg, Oirschot, Lisse, Weert, Hapert en Sprang Capelle, wordt de groep nu officieel uitgebreid met de toevoeging van de vestiging in Zwolle. Daarmee wordt het verzorgingsgebied van de Van Mossel Autoschade Groep vergroot. Hiermee wordt zowel de interne- als ook de externe klant optimaal ontzorgd en voorzien van mobiliteit.
Directeur Schade Ad van Diepenbeek: “Wij doen er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Door deze overname zijn wij in staat de omgeving van Zwolle nog beter te bedienen. Door de jaren heen is ons product aanbod blijven groeien en zullen wij ons dienstenpakket steeds verder blijven vernieuwen en ontwikkelen. Het bedrijf zal verder gaan onder de naam: Schadenet Van Mossel Autoschade Zwolle.”

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Groep: “Ook deze overname van Schadenet Rothuijsen Zwolle past in onze groeistrategie, die gericht is op het behalen van synergie door krachtenbundeling en het verbreden van onze bedrijfsactiviteiten.”

Over Van Mossel Groep

Van Mossel Autoschade Groep, de jongst groeiende autoschadeketen van Nederland, maakt deel uit van de Van Mossel Groep en is aangesloten bij de keten Schadenet.

Van Mossel Groep is met ruim 1.000 werknemers in 65 jaar tijd uitgegroeid tot één van de grootste en vooraanstaande Automotive bedrijven in Nederland. Persoonlijke aandacht en goede service zijn kenmerkend voor het familiebedrijf, dat haar klanten graag méér dan tevreden stelt. Door de continue schaalvergroting en een groot pakket aan producten en diensten, staat Van Mossel Groep sterk in de markt. Van Mossel Groep telt inmiddels ongeveer 30 (dealer)vestigingen in Nederland, België en Duitsland die diverse automerken voeren, zoals Volkswagen, Audi, Opel, Ford, Peugeot, Kia, Jaguar en Land Rover. Van Mossel Groep exploiteert verder een drietal Mega Occasion Centra en heeft een eigen landelijk opererende keten van schadebedrijven. Daarnaast biedt de Groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen, autoverhuur en leasing.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren