Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Schaatser Ronald Mulder voerde Night Skate Ploeg door Zwolle

Zwolle – Het liep op rolletjes vrijdagavond bij de Night Skate Zwolle. Aangevoerd door de bekende Zwolse schaatser Ronald Mulder ging een groep skaters op pad voor een rondje op de inline skate door Zwolle vanaf het Wezenlanden Park. Het was al weer de vierde editie van dit jaar.

De ploeg vertrok niet zonder de warming-up. Dit keer met techniek tips o.a. over remmen van Olympisch- en en Europees kampioen Ronald Mulder. Want als er iemand weet hoe je na een krachtsexplosie op de sprint moet remmen dan is hij het wel. Aan het eind van de avond werd een officieel TeamNL shirt verloot zoals dat op de Winterspelen in Pyeongchang werd gedragen door het Nederlandse team. Ook werden twee mensen blij gemaakt met tickets voor PEC Zwolle en een Craft Sportswear pakket.

De deelnemers legden allemaal 5 euro in. De opbrengst van deze Night Skate ging naar het goede doel MSResearch waar Ronald ambassadeur van is.

Ook een keer meedoen met de Night Skate? Deelname staat voor iedereen open. De eerstvolgende editie en ook laatste editie van dit jaar wordt gehouden op 21 september.

Gerelateerde artikelen

Back to top button