KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

SamenZwolle ook in de zomer actief

Zwolle – Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Van vrijwilligerswerk bij verschillende Zwolse organisaties, tot gezellige en interessante activiteiten in de buurt en oproepen van Zwollenaren, stichtingen en verenigingen. Want in Zwolle, regelen we het samen!

Wat is SamenZwolle?

SamenZwolle is een online sociaal platform waarop Zwollenaren – burgers én professionals – actief zijn die willen bijdragen aan de leefbaarheid van de stad. Ben je nieuw in Zwolle en wil je weten wat je allemaal in onze leuke stad kunt doen? Zoek je ergens hulp bij of wil je juist hulp bieden? Of zou je graag vrijwilligerswerk willen doen? Klop dan aan bij SamenZwolle! Ze denken graag met je mee over de mogelijkheden.

Voor organisaties

Voor organisaties en professionals is SamenZwolle een manier om extra zichtbaar te zijn onder Zwollenaren. Alle informatie wordt op één pagina gebundeld, samen met je contactinformatie. Door activiteiten, hulpvragen en vrijwilligersvacatures te combineren met een zo compleet mogelijk profiel, word je als organisatie gevonden op relevante thema’s en weet een bezoeker direct waarvoor ze bij jou aan kunnen kloppen.

Doe ook mee!

Wil je meer weten over SamenZwolle en je ook inzetten voor een nóg socialere stad? Bekijk de video, plaats een oproep via samenzwolle.nl of pak er eentje op. En weet dat zij bij vragen altijd voor je klaar staan!

Gerelateerde artikelen

Back to top button