Nieuws uit ZwollePodcastsZorg & Welzijn

Samenwerken voor en met ouderen in Zwolle

nieuw convenant Goede Dagen en Perspectief

Zwollle – We worden steeds ouder en blijven steeds langer zelfstandig worden. Dat heeft natuurlijk ook consequenties voor hoe we wonen. Zorg en wonen moeten steeds vaker gecombineerd worden. Een groot aantal partijen – waaronder Wijz – hebben de samenwerking gezocht om dat in Zwolle zo goed mogelijk te verzorgen. In het convenant Goede Dagen & Perspectief dat daarover gesloten werd wordt nadrukkelijk gekeken naar de manier van aanbieden van dagbesteding. Maar ook vooral het traject vóórdat er een zorgvraag is. Annemarie van der Kolk van Wijz legde in Zwolle Actueel uit waarom juist dat ook zo belangrijk is.

Lees hier meer over het convenant goede Dagen & Perspectief
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button