Natuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Samenwerken met een commerciële projectontwikkelaar

Online kennissessie milieu voor lokale initiatieven

Zwolle – Hoe richt je als lokaal energie-initiatief de samenwerking met een commerciële projectontwikkelaar goed in? Steeds meer commerciële ontwikkelaars willen samenwerken met lokale energie-initiatieven. En wel bij de realisatie en exploitatie van projecten om duurzame energie op te wekken. Zo komen ze tegemoet aan de eisen die gemeenten stellen om minimaal 50% van deze projecten in lokaal eigendom te brengen.

Op maandagavond 10 mei houdt Natuur en Milieu Overijssel een bijeenkomst. Die gaat over de manieren waarop men de samenwerking met een commerciële projectontwikkelaar kan inrichten. De sessie is bedoeld voor lokale energie-initiatieven in Overijssel. Tijdens deze online kennissessie delen verschillende initiatieven hun ervaringen, en besteden ze aandacht aan financiële instrumenten. Er is daar ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen.

Wanneer: Maandagavond 10 mei 19.30 tot 21.00 uur.

Waar: Online kennissessie, na aanmelden ontvangt men een link en instructies.

Aanmelden: Uiterlijk 7 mei hier.

Aanmelden en vragen?

Wie al specifieke vragen met betrekking tot dit onderwerp heeft, kan ze vooraf mailen naar ijzendoorn@natuurenmilieuoverijssel.nl dan komen ze er in de kennissessie op terug.

Gerelateerde artikelen

Back to top button