Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Samen voor de Voedselbank

Duizenden mensen in Overijssel leven onder de armoedegrens, duizenden kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbanken, en helaas worden het er elk jaar meer. Daarom komt RTV Oost net als vorig jaar opnieuw in actie! Van 7 tot en met 18 december gaan we weer zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Maar dat kunnen we niet alleen…

Doe je mee?

RTV Oost heeft de medewerking van alle inwoners van Overijssel nodig om van deze actie een succes te maken, dus kom ook in actie en help met het inzamelen van levensmiddelen die op ons boodschappenbriefje staan. Van 7 t/m 18 december zullen er in de hele provincie inzamellocaties zijn waar goederen ingeleverd kunnen worden. Ook het restaurant van RTV Oost aan de Hazenweg 25 in Hengelo staat dan weer open voor publiek. Iedereen mag daar live op radio en tv de ingezamelde waren komen inleveren.

Jouw actie in onze media
Met inzamelen hoef je niet te wachten tot december. Activeer en motiveer nu mensen in jouw omgeving. Maak plannen en breng ons op de hoogte via het mailadres voedselbank@rtvoost.nl, want wij begeleiden jouw actie graag op radio, tv, social media, internet, etc.

255386

Back to top button