Nieuws uit Zwolle

Sacred Sundays in Hedon zorgt voor unieke samensmelting tussen muziek en visuals

Zwolle – Op zondag 27 februari gaat de deur van Hedon open voor hun unieke concept Sacred Sundays. Een avond vol elektronische muziek maar met een andere luisterervaring dan op een clubavond. Bezoekers zitten op zitzakken verspreid door de Grote Zaal van Hedon en zien muziek samensmelten met de mooiste visuals. Curators van Sacred Sundays zijn Pauluz, Majoritarian (Naber) en SonurBer. De kaartverkoop van Sacred Sundays is inmiddels van start gegaan via Hedon en via Plato in Zwolle.

Ondanks de coronarestricties was het organiseren van Sacred Sundays de laatste periode bijna altijd mogelijk omdat de bezoekers op afstand van elkaar plaatsnemen op zitzakken en kussens verspreid door de Grote Zaal van Hedon. Hierdoor kon Sacred Sundays in deze periode blijven doorgroeien en waren de laatste edities allemaal uitverkocht. De goede naam van Sacred Sundays gaat verder dan alleen Zwolle. Het evenement trekt geïnteresseerden vanuit het hele land en zal het komende festivalseizoen ook te zien zijn op een toonaangevend festival.

Paul van ’t Veer, initiator van Sacred Sundays in De Stentor: “We draaien onze ambientplaten en willen mensen meevoeren met behulp van deze ruimte vullende, haast meditatieve muzieksoort. Je kan er niet op dansen, mensen liggen dus de hele avond in kussens en gaan als het ware op reis in hun eigen hoofd. Vaak voelen zij zich na zo’n sessie als herboren. Is weer eens wat anders dan de Happinez lezen, toch?’’. Ook het publiek is na een avond Sacred Sundays bijzonder enthousiast: “Het voelt alsof ik mijn kerk heb gevonden” aldus een van de vaste bezoekers van Sacred Sundays.


SACRED SUNDAYS
PAULUZ, MAJORITARIAN, SONURBER

Locatie : Hedon Zwolle
Wanneer : Zondag 27 februari 2022

Open : 19:00 uur

Aanvang : 19:00 uur
Entree : €15,00


Gerelateerde artikelen

Back to top button