Luister naar LizNieuws uit ZwolleRadioStudio Stadkamer

Ruud Fieten in Studio Stadkamer

Vrijdag release nieuwe EP in Hedon

Zwolle – Het was onze eigen Lizzy Brouwer (van Luister naar Liz op de maandagavond) die dit voorjaar helemaal enthousiast terugkwam van het BFO. Ze was daar naar een optreden geweest van Ruud Fieten en zijn band: “Die moeten we naar onze studio halen,”  was toen al haar wens. En laat Ruud nu net dit najaar een gloednieuwe EP relaesen in zijn thuishonk Hedon Zwolle. Een mooiere gelegenheid was er niet.

Studio Stadkamer is het lunchprogramma van Radio Focus. Iedere dinsdag en vrijdag – tussen 12 en 14 uur – wordt dit live opgenomen in het huiskamercafé van de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.

Dus haalden we Ruud (dit keer zonder band) naar Studio Stadkamer Actueel. Presentatrice Marieke Koetsier vroeg hem naar de inhoud van zijn concept EP met de titel Mad dogs in the Sun. En waarom het vier jaar duurde voor hij met nieuw materiaal kwam.
En natuurlijk speelde Ruud ook nog een tweetal nummers. Het interview en de titelsong titelsong zie je hier (helaas met enige ruis onder de song, maar dat lag zeker niet aan Ruud!!) voor de rest kunnen we je alleen maar aanraden om naar Hedon te gaan.

Voordat Ruud twee nummers speelde, werd hij eerst geinterviewd door Marieke Koetsier. ©RTV Focus

Ruud Fieten
Kleine zaal Hedon
Vrijdag 18 oktober 20.00
Kaarten via www.Hedon-Zwolle.nl

Ruud Fieten released vrijdag zijn nieuwe EP Mad Dogs in the Sun in Hedon. ©RTV Focus

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button