KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit Zwolle

Ruimere openingstijden voor de Nooterhof

Zwolle – Eindelijk het kan weer! Heerlijk relaxen in het groen, midden in de stad. Vanaf volgende week woensdag (31 maart) is Park de Nooterhof vier dagen per week open. Iedere woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tussen 11 en 17 uur kun j dan weer heerlijk vertoeven in de groene oase aan de Marsweg. Als extraatje is het park op Tweede Paasdag ook open. En oh ja, de bijzondere zonnewijzer in het park is onlangs ook gerepareerd.

Bij de zonnewijzer kun je een nieuw werkboekje krijgen met bouwplaten voor diverse leeftijden. Waarmee je zelf een zonnewijzer kunt maken. Een ander nieuw boekje is Geheimen uit de Moestuin van de Nooterhof, een boekje met informatie en vragen waarmee je kunt ontdekken hoe we in de Nooterhof ecologisch en biologisch tuinieren.

Earthship

Het earthship is gesloten. De toiletten zijn wel open. Wel kun je bij het Earthship o.a. koffie, thee, limonade en koek afhalen.

Het park en de tuinen worden ecologisch beheerd door de vrijwilligers. Ondanks de beperkingen, kon het vrijwilligerswerk doorgaan. In het park genieten bezoekers van de groene sfeer. Kinderen kunnen spelen bij de waterspeelplaats. Er zijn groene doe-het-zelf activiteiten.

Corona-maatregelen

Natuurlijk moeten de beozekers bij alle activiteiten en bezoeken zich houden aan de RIVM-maatregelen.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button