Nieuws uit ZwolleOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Ruim 1600 jongeren doen mee aan de Week van de Techniek

De week van 9 t/m 14 maart 2015 staat in het teken van techniek! Want dan vindt de 13e editie van de Week van de Techniek Zwolle plaats. Een evenement waarbij ruim 1600 basisschoolleerlingen ondergedompeld worden in de wereld van techniek! Het programma bestaat uit één dagdeel techniek beleven op de campus van het Deltion College en een Open Bedrijvendag.

Techniek beleven bij Deltion

Alle leerlingen komen een dagdeel op de campus van het Deltion College om techniek te zien en te beleven. Het programma bestaat uit het maken van een technisch werkstukje, een rondleiding langs de technische opleidingen en afdelingen van Deltion College en een techniekshow.

Open Bedrijvendag

De Week van de Techniek wordt afgesloten met een Open Bedrijvendag. Op zaterdag 14 maart 2015 openen acht technische bedrijven uit de regio Zwolle op vijf plaatsen van 11.00 tot 16.00 uur hun deuren voor de leerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s) en overige familieleden en vrienden.

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button