Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Rugby | Kampioenschap Rugbyclub Zwolle dichtbij

Zwolle – Aanstaande zondag kunnen de, tot nu toe, ongeslagen heren van Rugbyclub Zwolle het, seizoen glans geven door het kampioenschap op te eisen. Maar voordat de schaal omhoog gehouden mag worden, moeten de blauwvingers eerst de nummer 2 van de competitie, de Groninger Studenten (GSRC), zien te verslaan. De uitwedstrijd werd eerder in het seizoen laat in de tweede helft beslist met een winst van 15-34. We rekenen aankomende zondag wederom op een spannend duel!

Het gaat goed met Rugbyclub Zwolle. Sportief gezien zelfs zo goed dat ze momenteel ongeslagen bovenaan de derde klasse Noordoost staan. Met nog drie resterende wedstrijden te gaan, is aankomende zondag dus de eerste kans om het kampioenschap op te eisen. Naast het sportieve succes groeit de club dit jaar qua ledenaantal. Zowel bij de senioren als bij de jeugd. Het WK Rugby heeft daar flink aan bijgedragen, maar de club hoopt dat het aankomende kampioenschap deze groei een extra impuls geeft. We nodigen daarom iedereen van harte uit om onze heren aan te moedigen.

Indien de weergoden het toelaten dan zal de topper aanstaande zondag 6 maart om 14:30 gespeeld worden op ons eigen echte rugbyveld op Sportpark Marslanden (Hyacinthstraat 66B).

Gerelateerde artikelen

Back to top button