Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoetbal

Ruben Ligeon maakt seizoen af bij De Graafschap

Zwolle – Ruben Ligeon speelt de rest van het seizoen voor De Graafschap. PEC Zwolle en de promovendus uit de Achterhoek hebben donderdag overeenstemming bereikt over een verhuur van de rechtsback.

De 26-jarige Ligeon staat sinds 2018 bij de Blauwvingers onder contract en kwam in totaal tot vijf optredens in het eerste elftal. Voor zijn periode in Overijssel speelde de vleugelverdediger onder andere voor Ajax, FC Utrecht en het Slowaakse Slovan Bratislava.

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Ruben heeft in Zwolle nog een contract tot medio 2020, maar heeft het komende half jaar weinig uitzicht op speeltijd. Voor beide partijen is deze tijdelijke overgang dan ook een mooie uitkomst. Het is voor Ruben een goede zaak om meer kans te maken op speelminuten om zichzelf zodoende uit te dagen en te laten zien. Wij wensen hem daarbij veel succes en zullen zijn verrichtingen in Doetinchem op de voet volgen.”

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button