CoronavirusNieuws uit ZwolleVervoerVoorpagina

RRReis rijdt met minder bussen tot 18 januari

Zwolle – Omdat er tijdens de lock-down periode veel minder mensen met de bus reizen en de scholen tot 18 januari dicht blijven, heeft vervoerder RRReis besloten om verschillende buslijnen te schrappen voor de komende twee weken. De kerstvakantiedienstregeling loopt daarom niet tot 2 januari maar tot en met 17 januari 2021. Of RRReis de standaard dienstregeling vanaf 17 januari hervat, is afhankelijk van de persconferentie van 12 januari, zo meldt de busvervoerder op haar website. Reizigers wordt geadviseerd de reisplanner te raadplegen voor vertrek.

Minder bussen

Op een aantal buslijnen rijden minder bussen dan normaal of is de vertrektijd iets gewijzigd. Reizigers wordt geadviseerd de reisplanner te checken voor vertrek.

Buurttaxi

De buurtRRReis lijnen in Overijssel rijden waarschijnlijk pas weer vanaf 18 januari. Tot die tijd is het niet mogelijk om een rit te reserveren. Op de Veluwe kan nog wel een buurtbus gereserveerd worden. Tot 17 januari is dat van maandag t/m vrijdag op alle buurtRRReis lijnen die op de Veluwe rijden mogelijk. De buurtbustaxi kan gereserveerd worden minimaal 4 uur voor vertrek via het telefoonnummer 088- 655 77 92.

Nachtritten

De nachtritten van comfortRRReis worden vanaf 20 december alleen nog van zaterdag op zondag gereden. De nachtritten van vrijdag op zaterdag komen te vervallen tot in elk geval 17 januari.

Gerelateerde artikelen

Back to top button