112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

ROVA Zwolle heeft preventief gestrooid

De ROVA heeft in Zwolle vannacht preventief gestrooid. Dat wil zeggen dat voordat het daadwerkelijk glad wordt, er zout gestrooid wordt. Om zo gladheid door bevriezing te voorkomen. Rijkswaterstaat en Provincie hebben vannacht ook gestrooid. Rijkswaterstaat op de snelwegen in het Noorden van Nederland. De Provincie op provinciale wegen in Overijssel.

Strooiroutes

Strooiroutes Zwolle

Op onderstaande kaart staan de actuele strooiroutes aangegeven. De rode doorgetrokken lijn geeft de hoofdwegen aan, de rode stippellijn geeft de fietspaden aan.

 

Strooiroutes Zwolle
Strooiroutes Zwolle

Strooien door Rijkswaterstaat

Strooien door Rijkswaterstaat

Op de site van Rijkswaterstaatstrooit.nl is de actuele situatie beschikbaar over het strooien op de snelwegen en autowegen. Op deze kaart kunt u zien waar onze strooiwagens op dit moment zijn. De live kaart ververst iedere 10 seconden. (beschikbaar via de button).

 

rijkswaterstaat
Rijkswaterstaat situatie 7.00 uur 5 januari 2016

Strooiauto’s in Noord Nederland

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button