BluesworldRadio

Route 61 in Bluesworld Café

Zwolle – Dinsdag 5 maart Route 61 te gast bij Bluesworld Café. De band bestaat uit 5 muzikanten met een jarenlange ervaring in blues en bluesrock. Zij hebben zich opgewerkt tot een veel gevraagde band zowel op grote festivals als in de kleinste kroeg.
Klik hier om live mee te luisteren
Bluesworld Café
dinsdag 5 maart 20.00 – 22.00 uur.
Live recorded @ Grand Café Milligers in Zwolle & Live op Radio Focus

Blues maar ook eigen werk en stevige bluesrock maken deel uit van het repertoire van Route 61.
Hun cd  “Old friends-New friends “ werd zeer goed ontvangen en de cd werd mede hierdoor op diverse radiostations gedraaid.Ook waren er diverse live radio optredens.

De band bestaat uit:
Steven de Bruijn – GitaarJohn de Groot – ZangWim van Hamersveld – DrumsCarolus van Kuilenburg – MondharpRinus Vink    – Bas

 

[googlemap src=”

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button