KabelkrantNieuws uit ZwollePolitiek & OpinieZorg & Welzijn

Rondetafelgesprek van de gemeenteraad over de Strategische Beleidsagenda 2023-2026 Veiligheidsregio

Zwolle – De gemeenteraad start het nieuwe jaar maandag 9 januari met een rondetafelgesprek over de Strategische Beleidsagenda 2023-2026 van de Veiligheidsregio.

Op 28 november jl. heeft de gemeenteraad besloten een rondetafelgesprek te houden over de nieuwe Strategische Beleidsagenda 2023-2026 van de Veiligheidsregio IJsselland. De raad voert graag met belangrijke spelers in de Veiligheidsregio een breed gesprek over de nieuwe beleidsagenda, actuele trends en ontwikkelingen, uitdagingen waar de Veiligheidsregio beleidsmatig en in de dagelijkse praktijk tegenaan loopt en de verwachte ontwikkeling van de Veiligheidsregio in de toekomst.

Genodigde meesprekers zijn vertegenwoordigers van de betrokken instanties binnen de Veiligheidsregio, zoals gemeente(n), brandweer, GGD/GHOR, politie en de Veiligheidsregio zelf.

Het rondetafelgesprek vindt plaats op de hoofdlocatie van de Veiligheidsregio: Brandweerkazerne Marsweg 39 te Zwolle.

Agenda gemeenteraad maandag 9 januari 2023

Rondetafelgesprek (Brandweerkazerne, Marsweg 39)
19.30 uur: Strategische Beleidsagenda 2023-2026 Veiligheidsregio

21.15 uur: Einde

Bekijk de uitgebreide agenda met stukken en de link naar de live-uitzending.

Contact gemeenteraad

Heeft u een vraag voor of over de gemeenteraad? Of wilt u de raad wat meegeven? De raad en de griffie zijn bereikbaar via telefoon (038 498 2181) en e-mail. Alle contactgegevens van de raadsleden zijn te vinden op de contactpagina.

Bron
zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button