Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Ronald McDonald Huis Zwolle wordt gevierd met bloemenzee!  

Carnavalsvereniging De Weezelozen uit Zwolle is vanaf het eerste uur betrokken bij het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Dit jaar zamelden zij, in samenwerking met carnavalsvereniging De Hunen, voor het elfde jaar geld in voor het huis. Van vitrinekast tot badjassen of een zonnehemel voor de gasten, ieder jaar wordt hun bijdrage besteed aan een project om het verblijf van ouders met een ziek kindje in het ziekenhuis zo comfortabel mogelijk te maken.
Ook dit jaar is er hard gespaard voor een mooi cadeau. Met het ingezamelde geld zijn plantenbakken aangeschaft op hydrocultuur in samenwerking met Flora Zwolle. Ook voor buiten komen er nieuwe plantenbakken. Een heuse bloemenzee voor het Ronald McDonald Huis Zwolle.

Het management van het Ronald McDonald Huis is enorm trots op de inzet en de betrokkenheid van de carnavalsverenigingen. “Nu de interne verbouwing van de gezamenlijke ruimten helemaal af is maken deze prachtige plantenbakken het compleet. Het is fantastisch dat deze verenigingen zich al elf jaar lang inzetten voor het huis. Hun mooie cadeaus komen de sfeer ten goede en dat is heel prettig voor de gasten die bij ons verblijven en veelal in een spannende situatie verkeren. Dit helpt dan ook enorm om een fijne sfeer te creëren en dat vinden wij erg belangrijk”, aldus Petra van der Veer, assistent manager van Ronald McDonald Huis Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button