Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Rock The Family muziekspektakel in Hedon

Wat is er nou leuker dan met het hele gezin op zondagmiddag samen genieten van heerlijke popmuziek? Bazz & Zep, Hippe Gasten en Poppodium Hedon slaan op zondag 22 februari de handen ineen. De familiedag Rock The Family geeft kinderen en ouders de kans om kennis te maken met alle facetten van de popmuziek en de mogelijkheid actief mee te doen. Kaarten zijn nog verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl.

De dag begint met een leuk ontvangst door het Hedonteam waarbij iedereen een festivalpolsbandje krijgt en een welkomstdrankje. In kleine groepen wordt er een rondleiding gegeven waarbij alles te zien is: het podium, de ruimtes voor de artiesten (backstage) en je kunt kennismaken met de mensen die achter de schermen werken (crew).

In de zaal staat de DJ klaar om het feest te beginnen: iedereen mag zijn favoriete liedje meenemen waar op gedanst en gefeest kan worden. Het eerste optreden is van Hippe Gasten, de aanvoerder binnen rockmuziek voor kinderen in Nederland. Na het optreden krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de band en is er tijd om handtekeningen en foto’s te maken.

Als afsluiter van deze middag verzorgen podiumdier Bazz en zijn zoon Zep een interactief programma waar alles wordt geleerd over popconcerten: kinderen en hun ouders zullen stagediven, pogoën, springen, luchtgitaar spelen en zelf live meespelen op het podium.


ROCK THE FAMILY
Met HIPPE GASTEN/BAZZ en ZEP

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Zondag 22 februari
Open                          : 13:45 uur
Aanvang                     : 14:00 uur
Entree                         : € 11,50
Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button