BluesworldRadio

Robbert Duijf in Bluesworld Pub

Laatste uitzending uit Grand Café Zuijdt

Zwolle – Sinds een klein jaar verzorgden Tonio Aa en  Cor Bartelink één keer per maand een Bluesworld Pub-uitzending live vanuit Grand Café Zuijdt van Jaap Lamfers. In een echte pub-setting – naast de tap en het koffiezetapparaat – traden artiesten als Big Bo (Brocken), Herbie Blues en Sweet Mary Jane op. Op 17 september komt er helaas een einde aan deze reeks. Maar we sluiten af met een heuse klapper: niemand minder dan Robbert Duijf komt die avond de blues spelen.

Bluesworld Pub
Live in Grand Café Zuijdt én Live op Radio Focus
dinsdag 17 september 20.00 – 22.00 uur

Bluesworld is een programma van Tonio Aa en Cor Bartelink. Al ruim 10 jaar laten zij de blues in al haar prachtige facetten klinken op de radio vanuit Zwolle. Sinds kort heeft de grote broer van Bluesworld Pub onder de naam Bluesworld Café de overstap gemaakt naar de Zwolse Poptempel Hedon. Maar ook zullen er straks weer meer uitvoeringen te horen zijn van Bluesworld Studio.

Robbert Duijf

Voor dat het zover is kunnen we echter nog één keer genieten van een Pub-editie. Robbert Duijf komt 17 september naar Grand Café Zuijdt. Hij wordt door de Dutch Blues Foundation omschreven als een passievolle speler die de blues puur, oprecht en vol overgave presenteert.
Zijn stijl valt het best te omschrijven als early fingerpicking aangevuld met veel slidewerk. Daarmee is Robbert de ideale artiest om de serie Bluesworld Pub af te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button