MagazineMuziekNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Rijkdom Festival in Hedon steunt Voedselpakketten Zwolle

Verborgen armoede; een probleem van de samenleving die maar zelden in beeld wordt gebracht. Rock The House, Travers, Partij Voor Cultuur en Hedon slaan de handen inéén om zo aandacht te vragen voor verborgen armoede en een bijdrage te leveren voor Zwolse gezinnen die er dagelijks mee te maken hebben.

In de vorm van het gloednieuwe Festival Voor Rijkdom wordt dit zware onderwerp belicht maar wel met een avond vol heerlijke muziek en een flinke dosis gezelligheid. De line-up liegt er niet om: Ruben Hoeke, Hans van Lier, iVelvet, King For A Day, Juust en Lizette van Kuik.

Opbrengst 100% naar Voedselpakketten Zwolle

De ticketopbrengsten worden volledig besteed aan de inzameling van houdbare voedselproducten voor gezinnen die in armoede leven.

Datum: vr 04 sep 2015 Locatie: Hedon Aanvang: 19:00 Prijs: € 7,50
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button