Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zaterdag 27 mei start kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Zwolle – Op zaterdag 27 mei om 10.00 uur start de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen 23/24 bij Zwolse theaters. Een seizoen dat garant staat voor ontspanning, cultureel avontuur, theatraal genieten en verdieping. Het programma staat inmiddels live op de website. Kaarten bestellen kan via zwolsetheaters.nl of bij de theaterkassa in Schouwburg Odeon.

Het nieuwe theaterseizoen belooft een mooi, ontroerend, bijzonder en leuk seizoen te worden met naast gevestigde namen, veel nieuw talent.
Er is een programma voor ieder wat wils. Zo zijn grote namen als Bert Visscher, Najib Amhali, Philippe Geubels, Daniël Arends, Nick Schilder en Herman van Veen te zien. Het publiek kan ook meedansen bij de hitmusical Mamma Mia!, zich verwonderen met Introdans, genieten van de muziek van Stef Bos of luisteren naar het verhaal van Ruben Terlou en Jelle Brandt Corstius.
Ook voor de kleine mens hebben we een leuk programma met o.a. Mega Mindy, De Efteling Musical en Mees Kees.

Het gehele programma is te bekijken op zwolsetheaters.nl

Kaarten bestellen

Kaarten voor het nieuwe theaterseizoen zijn vanaf 27 mei om 10.00 uur te bestellen via zwolse theaters.nl. Ook kan het publiek kaarten bestellen bij de theaterkassa in Schouwburg Odeon.

Vriend worden

Vrienden van Zwolse theaters bestellen een week eerder op zaterdag 20 mei om 10.00 uur. Zo kunnen zij eerder bestellen voor hun favoriete artiest. Daarnaast krijgen Vrienden van Zwolse theaters een programmafolder thuis op de mat, en ontvangen ze een uitnodiging voor het bijwonen van een bijzondere voorstelling. Vriend worden kan via zwolsetheaters.nl/vriend

Gerelateerde artikelen

Back to top button