Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Rick Dekker langer in Zwolse dienst!

Rick Dekker heeft vrijdag zijn contract bij PEC Zwolle met twee jaar verlengd. De 20-jarige middenvelder ligt nu tot de zomer van 2018 vast bij de club. Ook is er een optie overeengekomen voor nog een extra jaar verlenging. Dekker stond dit seizoen reeds 12 keer binnen de lijnen namens PEC Zwolle.

De middenvelder zelf is blij met zijn contractverlenging: ,,Uit het nieuwe contract spreekt veel waardering en vertrouwen, dat is voor mij belangrijk. Ook kom ik hier in Zwolle aan veel speelminuten toe, wat mooi is voor mijn ontwikkeling als voetballer. Het doet me dan ook goed, dat ik langer aan deze mooie club verbonden blijf.”

Ook technisch directeur Gerard Nijkamp is zeer te spreken over de contractverlening: ,,De club heeft er bewust voor gekozen om de optie in Rick zijn huidige contract niet te lichten. In plaats daarvan hebben we hem een nieuw, sterk verbeterd contract aangeboden. Zie het als een beloning voor zijn goede spel en de snelle ontwikkeling die hij hier als voetballer doormaakt.  Voor  PEC Zwolle is het mooi dat spelers zoals Rick zich voor langere tijd aan de club willen verbinden. ”

Gerelateerde artikelen

Back to top button