Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

Rick Dekker en PEC Zwolle gaan samen verder

Zwolle – Rick Dekker en PEC Zwolle gaan een langere samenwerking met elkaar aan. Het contract van de 22-jarige middenvelder is opengebroken en met tweeëneenhalf verlengd. Dekker, die debuteerde in de zomer van 2014 uit bij Sparta Praag, is bezig aan zijn vierde seizoen in Zwolle.

De vorige jaargang stond voor Dekker in het teken van revalideren na een gescheurde kruisband, maar dit seizoen kwam de behendige middenvelder ijzersterk terug. Dat resulteert nu in een nieuw contract dat hem tot de zomer van 2020 aan de club bindt.

Rick Dekker is blij dat hij ook de komende seizoenen in het MAC3PARK stadion mag voetballen. ,,PEC Zwolle is de club waar ik mijn debuut in het profvoetbal maakte en waar ik veel aan te danken heb. In Zwolle heb ik al veel moois meegemaakt en ook tijdens mijn kruisbandblessure, het sportieve dieptepunt uit mijn carrière, was de club er voor mij. Het voelt dan ook goed om mijn contract hier te verlengen en samen met PEC Zwolle de toekomst in te stappen.”

Technisch directeur Gerard Nijkamp: ,,Het is hartstikke mooi dat we Rick langer aan ons binden. Hij heeft in zijn eerste twee seizoenen al laten zien van waarde te zijn voor ons, maar ook na zijn vervelende blessure klopte hij al snel weer op de deur van de eerste selectie. Rick voetbalt, ondanks zijn jonge leeftijd, als een ervaren speler waar wij nog veel progressie in zien. Het stemt dan ook tot grote tevredenheid dat hij de komende jaren aan de club verbonden blijft.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button