Memory LaneNieuws uit ZwolleRadioVoorpagina

Relaxed de avond in met muziek

'Memory Lane' met Eline Boerhof

Zwolle – “In mijn leven is muziek heel belangrijk, het bepaalt mijn stemming en kan me gewoon heel vrolijk maken,” aldus de rasechte Zwolse Eline Boerhof. Maar als ze de radio aanzet hoort ze vooral heel veel gepraat met domme grappen en info waar ze niet op zit te wachten. En dat gaat ten koste van goede muziek. Toen ze stopte met werken was de keus dan ook al snel gemaakt. “Ik wil iets met muziek doen, er mijn missie van maken om meer goede  – bekende en onbekende – muziek op de radio te brengen.”

Dat “iets doen met muziek” werd een eigen programma op de Zwolse Stadszender Radio Focus.
In Memory Lane neemt ze de luisteraars mee naar de wat oudere popmuziek uit de jaren 60-70-80. Maar ook een mooi nummer van recenter datum kan zo maar voorbijkomen. En die praat ze op haar eigen manier aan elkaar, dus zonder ‘gelul’ en domme grappen.

“Ik hoop dat jij in mijn uur muziek hoort die je niet iedere dag tegenkomt. Maar vooral hoop ik dat de muziek iets met jou doet. Je vrolijk maakt of melancholiek, als er maar iets gebeurt. En misschien loop je dan vaker met me mee op de woensdagavond van 7 tot 8 uur op Memory Lane,” aldus de vrolijke Eline. Redenen genoeg dus om iedere woensdagavond af te stemmen op Radio Focus.

Memory Lane
Vanaf 3 oktober iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button