Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Regus opent nieuw business center in iconische Zwolle Trade Center

Zwolle – Regus, wereldwijd marktleider op het gebied van flexibele werkplekken, opent woensdag 31 januari een nieuwe locatie in Zwolle. Het nieuwe business center is gevestigd in het iconische Zwolle Trade Center. Regus stelt met de nieuwe locatie ruim 1600 vierkante meter beschikbaar voor zakelijke professionals. Met deze 75e Nederlandse locatie in het portfolio kan Regus voorzien in de toenemende vraag naar flexibele werkplekken in Zwolle.

Regus Zwolle Trade Centre is gevestigd in een iconisch gebouw. Met de kenmerkende architectuur geeft het gebouw een bijzondere bijdrage aan het stadsaanzicht van Zwolle. Het pand ligt aan de westelijke rand van de binnenstad, waardoor het uitzicht biedt op de IJssel en het groene omliggende gebied en tegelijkertijd op slechts tien minuten afstand van het oude stadscentrum en het station ligt. Bovendien ligt het center aan de A28, waardoor steden als Utrecht, Groningen, Leeuwarden en Amsterdam binnen een uur te bereiken zijn.

“We zijn trots dat we deze unieke locatie aan ons wereldwijde netwerk mogen toevoegen. Zwolle behoort al jaren tot een van de best economisch presterende gemeenten in Nederland en is een belangrijk economisch knooppunt van Noord- en Oost-Nederland. “Met deze mooie nieuwe locatie kunnen wij voorzien in de behoefte van de markt. Zo merken we dat er een toenemende behoefte is onder bedrijven om zich in Zwolle te vestigen én dat de vraag naar flexibele werkplekken toeneemt”, vertelt Patrick Bakker, CEO van Regus Northern, Western & Eastern Europe, over de uitbreiding in de Hanzestad.

Regus Trade Centre vestigt zich op de derde, twaalfde en dertiende etage van het gebouw. Hier biedt Regus zowel permanente als flexibele werkplekken en een variatie aan vergaderfaciliteiten. Bovendien vervult Regus de functie van de centrale receptie van het gehele pand. De officiële opening vindt plaats op 14 maart.

Gerelateerde artikelen

Back to top button