EconomieNieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

Regio Zwolle United en Frion bekrachtigen partnership

Zwolle – Op woensdag 7 juni bezegelden Frion en Regio Zwolle United hun jarenlange samenwerking in een formeel partnerschap. Onder toeziend oog van cliënten tekenden Trijn van der Meulen, raad van bestuur Frion, Arjan Jansen directeur van Regio Zwolle United en Joost Broerse, commercieel directeur PEC Zwolle de partnerovereenkomst. De overeenkomst vond plaats in het MAC 3PARK stadion.

Cliënten van Frion werken al jaren in het stadion. Tot grote tevredenheid van beide partijen. Frion waardeert de maatschappelijke betrokkenheid van Regio Zwolle United, met haar maatschappelijke domein PEC Zwolle United. Met deze maatschappelijke tak van de club wordt nauw samengewerkt. Veel cliënten hebben een ‘blauw-wit hart’. Wat is er dan mooier om voor jouw club je handen uit de mouwen te steken. En er voor te zorgen dat het stadion weer goed schoon is voor de volgende wedstrijd.

Regio Zwolle United vindt het belangrijk dat mensen onder begeleiding van Frion een kans krijgen om in een prettige werkomgeving te werken. Daarnaast wordt onderzocht welke werkzaamheden er nog meer zijn bij bedrijven in en rond het stadion. Bijvoorbeeld om stage te lopen en door te groeien naar een betaalde baan. Een nauwere samenwerking en commitment in de vorm van een partnerovereenkomst was dan ook een logische stap.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button