EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Regio Zwolle Congres op 10-12-14

De kracht van Regio Zwolle: nationaal én internationaal grensoverschrijdend Regio Zwolle staat op de kaart. Nationaal en internationaal. Met het thema ‘Internationalisering’ zet het Regio Zwolle Congres de sterk florerende regio nog eens extra in de schijnwerpers.

Op 10 december 2014 organiseert initiatiefnemer Stichting Metropool Zwolle het ondernemersevent alweer voor de derde keer. Het congres, dat wordt gehouden in De Spiegel, onderstreept de kracht, potentie en het grensoverschrijdende belang van de regio.

Grensoverschrijdend samenwerken

De sprekers van de dag delen hun visie op grensoverschrijdend ondernemen en samenwerken. Het thema ‘Internationalisering’ sluit aan op de kernkwaliteiten die de regio Zwolle zo sterk en florerend maken: een open blik naar buiten, samenwerken en actief verbindingen leggen.

Hoofdspreker van het congres is Niek Jan van Kesteren, directeur van de werkgeversorganisatie VNO-NCW. Vooral door zíjn optreden en ervaring is VNO-NCWeen invloedrijke club en
daarmee hét voorbeeld van een continue en effectieve lobby in Den Haag.

Ook zal Alexander van der Lof als spreker aanwezig zijn. Als bestuursvoorzitter van de beursgenoteerde TKH Groep was hij mede verantwoordelijk voor de transitie die het bedrijf maakte van kabel- naar ICT-bedrijf. De presentatie van het congres is in handen van Jort Kelder.

MKB Ondernemersprijs

Tijdens het congres wordt eveneens de regionale MKB Ondernemersprijs uitgereikt. Met de titels ‘Ondernemer van het jaar’ en ‘Starter van het jaar’ wordt succesvol ondernemerschap beloond en zichtbaar gemaakt. De genomineerden zijn vanzelfsprekend afkomstig uit de regio Zwolle.

Het congres vindt plaats in Theater De Spiegel te Zwolle op 10 december van 14.00 tot 18.00
uur. Meer informatie is te vinden op www.regiozwollecongres.nl. Er zijn nog kaarten
beschikbaar voor het congres. Aanmelding is mogelijk via de website.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren