Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Weulink 60 jaar getrouwd

Zwolle – De heer en mevrouw Weulink – Nijboer waren op dinsdag 8 november 60 jaar getrouwd. Wethouder Gerdien Rots is bij het echtpaar op bezoek geweest om ze persoonlijk te feliciteren.

De heer Weulink is geboren op 23 januari 1942 in Zwolle. Mevrouw Weulink – Nijboer is geboren op 4 oktober 1944, ook in Zwolle. Ze hebben elkaar ontmoet bij de zus van meneer Weulink thuis. Op 8 november 1962 zijn ze getrouwd in Zwolle.

Het echtpaar heeft drie kinderen, twee zoons en een dochter. Ze hebben negen kleinkinderen en ook negen achterkleinkinderen. Meneer Weulink is heeft zijn hele leven gewerkt als schilder. Mevrouw Weulink was huisvrouw en was er altijd voor de kinderen.

Poppen, oude speelgoedauto’s, munten en bierspullen

Mevrouw Weulink heeft een poppenverzameling wat haar hobby is. Daarnaast vindt ze het leuk om spelletjes op de computer te doen. Meneer mag graag wandelen en verzamelt oude speelgoedauto’s, munten en bierspullen.

Het gezondheid van het echtpaar gaat helaas wel iets achteruit maar ze maken er samen het beste van. Ze zijn nog mobiel al gaat dat niet meer zo heel makkelijk. Ze hopen nog zo lang mogelijk samen te blijven.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button