112 nieuwsNieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleTV KortVoorpagina

Recherche zoekt in Zwolse stadsgracht naar bewijsmateriaal moord Vaassen

Zwolle / Vaassen – De recherche heeft donderdag in de Zwolse stadsgracht gezocht naar bewijsmateriaal voor het dodelijk schietincident in Vaassen. Hierbij werd in de nacht van 10 op 11 maart een 25-jarige man doodgeschoten op een carpoolplaats in Vaassen. Afgelopen 30 maart is, in Zwolle, een 36-jarige man uit Epe aangehouden.

De politie verdenkt hem van betrokkenheid bij het schietincident. Wat precies zijn rol was wordt nog onderzocht. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Het lichaam van de man werd in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 maart door agenten aangetroffen rond 00.10 uur, na een melding over een verdachte situatie op de carpoolplaats aan de Geerstraat in Vaassen.

Direct werd er een groot rechercheteam (TGO) op de zaak gezet. Op de parkeerplaats is uitvoerig sporenonderzoek verricht en in de ruime omgeving werd een buurtonderzoek gehouden. Ook zijn diverse mensen uit de omgeving van het slachtoffer gehoord.

Via het rechercheonderzoek kwam de 36-jarige als verdachte in beeld. Hij is de 30ste maart in Zwolle aangehouden en is daarna ingesloten voor nader verhoor en onderzoek.

Toedracht nog in onderzoek, tips nog steeds welkom!

Het onderzoek naar wat er precies gebeurd is op de parkeerplaats en wie erbij betrokken waren is nog altijd in volle gang. De politie onderzoekt meerdere scenario’s en alle informatie van mensen die wellicht meer weten is nog steeds van harte welkom.

Heeft u informatie voor de politie, dan kunt u contact opnemen via 900-8844, via het tipformulier op deze pagina of – als u anoniem wilt blijven – via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Een mail sturen naar het rechercheteam kan ook, via onrab17004@politie.nl

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button