BasketbalNieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Ralf de Pagter blijft bij Landstede Hammers

Zwolle – Ralf de Pagter is ook aankomend seizoen speler van Landstede Hammers. De 32-jarige forward begint daarmee aan zijn zesde seizoen in Zwolle, waar hij onder andere al het landkampioenschap won.

De Pagter kwam in 2017 over vanuit Den Bosch, daar waar hij meerdere prijzen achter zijn naam zette. In 2015 werd De Pagter landskampioen met Den Bosch en ook won hij meerdere keren de beker en de Supercup. In Zwolle groeide hij vanaf het eerste moment uit tot een heel waardevolle en gewaardeerde kracht, terwijl zijn prijzenkast ook nog eens werd aangevuld. In 2017 begon dat met het winnen van de Supercup, gevolgd door de landstitel en nogmaals de Supercup. Daarnaast was De Pagter onderdeel van de ploeg die in het seizoen 2019/2020 een succesvolle Europese campagne beleefde.

Aleksandar Todorov, algemeen manager van Landstede Hammers, is uiteraard zeer blij met de contractverlenging van De Pagter. “Ik hoef niemand te vertellen dat Ralf de afgelopen seizoenen van grote waarde is geweest voor de Hammers. Afgelopen seizoen beleefde hij zijn beste seizoen uit zijn loopbaan, totdat hij helaas geblesseerd raakte. De nominatie voor beste speler van Nederland kwam hem dan ook echt toe. Met Ralf behouden we een belangrijke pion en daar zijn we ontzettend blij mee. We gaan er samen een mooi seizoen van maken.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button