Voorpagina

RADIO Märtkpraot #13: “Weet u wie de baas van Overijssel wordt?”

Presentatie: Martin van der Hooft

Zwolle – Aflevering 13 – ‘Weet Zwolle wie de baas van Overijssel wordt en wat die eigenlijk doet?’

Helemaal rond is het nog niet, officieel is Andries Heidema alleen nog maar voorgedragen om de nieuwe Commissaris van de Koning te worden in Overijssel en daarmee Ank Bijleveld op te volgen. Maar wat doet zo’n CdK eigenlijk? En zouden de Zwollenaren ook weten dat de huidige Deventer burgemeester hun nieuwe ‘baas’ wordt. Radiomakers Martin en Charlotte gingen de markt op met de vraag: “Weet u wie de baas van Overijssel wordt?” Gellukig kwamen we ook ze ook een wethouder tegen, anders waren er wel heel weinig marktgangers die het antwoord wisten..

Iedere week staat Radio Focus op de markt. Radiomaker Martin van der Hooft struint de markt af voor een gezellig praatje of een serieus gesprek. Actualiteiten, gezelligheid en bijzondere verhalen van de marktbezoekers en de marktkoopmannen komen voorbij in Märktpraot. Presentatie: Martin van der Hooft

Märktpraot is iedere dag te horen om kwart over negen ’s ochtends in het radioprogramma Gouwe Ouwe op Radio Focus. De gehele aflevering is hierboven online te beluisteren als audiofragment.

Gerelateerde artikelen

Back to top button