Nieuws uit ZwolleRadio

Radio Focus gaat internationaal: ‘Yes we have NO mountains’

Nieuw programma Jan Turkenburg op WFMU én Radio Focus

Zwolle – Nederland heeft een zeer rijke pophistorie. En niemand weet dat beter dan onze eigen Jan Turkenburg. Iedere week neemt hij – Zwollenaar, DJ op een Amerikaans radiostation, muziekkenner, muzikant én eigenaar van de website vreemdegeluiden.com – ons al mee in de wondere wereld van de muzikale covers. Maar vanaf 11 december presenteert hij wekelijks een gloednieuw programma onder de titel Yes we have NO mountains. Het bijzondere is dat het programma tegelijkertijd op Radio Focus én op WFMU in de Verenigde Staten is te horen.

Yes we have No mountains,
Iedere woensdag van 19 tot 20 uur
Radio Focus & WFMU (Sheena’s Jungle Room)

Vanaf 11 december 2019 presenteert Jan Turkenburg iedere woensdagavond tussen 19 en 20 uur live vanuit zijn huiskamer in Zwolle, het programma “Yes, we have NO mountains”. Dit wordt tegelijkertijd uitgezonden op Radio Focus en Sheena’s Jungle Room . Dat is één van de drie thema-kanalen van het wereldwijd bekende Amerikaanse radiostation WFMU. In dit uur draait Jan muziek uit de rijke rock-en pophistorie van Nederland. Geniet dus van de verhalen van Jan bij platen van bands als Gruppo Sportivo, Brainbox, Earth and Fire en nog veel meer. Maar geniet vooral van de muziek!!

Maar let op!!
Omdat het programma ook in de VS wordt uitgezonden, is de presentatie natuurlijk in het Engels.

In ‘Yes, we have NO mountains’ draait Jan Turkenburg tracks uit de zeer rijke Nederlandse pophistorie. Het programma wordt tegelijhkertijd uitgezonden op Radio Focus en op WFMU in de VS.@ Jan Turkenburg
Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button