KabelkrantNieuws uit Zwolle

Prinsenbal Zwolle 2022

Zwolle – Zaterdag 19 november was het zo ver: het Prinsenbal van c.v. d’Oelewappers. Na drie jaar traden de hoogheden Prins André en Prinses Femmy met hun adjudanten M&M af. Een prinsenpaar met maar liefst 3 records op hun naam: Langst zittende Hoogheden bij d´Oelewappers, eerste prinsenpaar van d´Oelewappers en langst zittende prinsenpaar van heel Sassendonk.

Na de speeches en dankwoorden was het tijd voor hun abdicatie (aftreden). Met hun thema de poppen aan het dansen gingen zij op ludieke wijze af door walsend met poppen van papier-maché het podium te verlaten.

Ook zijn deze avond twee nieuwe leden toegevoegd aan de Raad van 11 en vier nieuwe bestuursleden officieel geïnstalleerd.

Nieuwe hoogheid

Om 23.11 werd de nieuwe Hoogheid onder begeleiding van een dragqueen optreden en het fluitjes-koor van de grootvorsten bekend gemaakt. Vol trots presenteert c.v. d’Oelewappers haar nieuwe Hoogheid: Prinses Bling bijgestaan door haar adjudant Glitter.
Zoals de opkomst al verraadde is het thema komende carnavalsseizoen ‘Over de top!’.
Met de leus: Met Prinses Bling op kop gaan de Oelewappers over de top kan het niet anders dan een spetterend seizoen worden!

Gerelateerde artikelen

Back to top button