Nieuws uit ZwolleOndernemend nieuwsOnderwijs & WetenschapVoorpagina

Primeur: eerste GroeiCafé in Zwolle

Met onder andere Réne de Heer en Bram van Polen

Zwolle – Op woensdag 6 oktober organiseerde Landstede Groei Opleidingen het eerste GroeiCafé in Zwolle. Het was behoorlijk druk en dat was voor veel mensen toch wel weer even wennen. Het café is een interactief programma voor studenten, docenten, ondernemers en andere belangstellenden uit de regio. Het centrale thema afgelopen avond was; ontwikkeling. Het woord was aan wethouder René de Heer en Bram van Polen van PEC.

Luister hier naar het interview met onder andere René de Heer en Bram van Polen:

De overheid biedt ondersteuning met het programma Leven Lang Ontwikkelen. Zo biedt zij onder andere maatregelen, experimenten en subsidiemogelijkheden. Landstede Groei Opleidingen onderstreept dit programma en wil met het GroeiCafé op een laagdrempelige manier regionaal onder de aandacht brengen.

René de Heer gaf uitleg over de STAP-budget regeling; financiële ondersteuning voor leren en ontwikkelen voor een breed publiek die vanuit de overheid wordt  aangeboden. Bram van Polen – aanvoerder PEC Zwolle – ging dieper in op de eigen ontwikkeling; hoe krijg je de basis op orde, houd je focus, creëer je de juiste mindset en houd je de regie over je eigen ontwikkeling?

Foto: RTV Focus Zwolle
Foto: RTV Focus Zwolle
Foto: RTV Focus Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button