Nieuws in 60 secondenNieuws uit ZwolleTV KortVoorpagina

Preview Video – Cinema Cultura; Jan Vayne en Sjoukje Hoogma in Waanders

Zwolle – Op zondag 19 maart presenteert Waanders In de Broeren de eerste editie van Cinema Cultura. Een spetterend nieuw evenement waarbij de vertoning van filmklassieker Lost in Translation wordt verlevendigd met realtime eten of drinken met de hoofdrolspelers in de film. Daarnaast vormt de film het thema voor Jan Vayne en Sjoukje Hoogma om een aantal songs uit te voeren voor en na de film. Een bekende schrijver leidt het evenement in.

Cultuurbeleving in optima forma. Zien, horen, proeven en genieten van top-entertainment

Waanders In de Broeren is het thuis van de eerste editie van Cinema Cultura. Tijdens het evenement wordt de brug geslagen tussen verschillende vormen van entertainment. Het is cultuurbeleving in optima forma. Zien, horen, proeven en genieten van top-entertainment en de vertaling daarvan op het gebied van literatuur en muziek. Live meedrinken of –eten met de hoofdrolspelers geeft een extra dimensie en maakt de film letterlijk een beleving.

 

Lost in Translation

De filmklassieker Lost in Translation is van Sofia Coppola met Hollywoodsterren Scarlett Johansson en Bill Murray. Coppola won met deze film een Oscar voor beste scenario en was de eerste vrouw met een Oscar nominatie voor beste regie. In deze tragikomedie ontmoeten hoofdrolspelers Bob en Charlotte elkaar in een hotel in Tokio. Beide voelen zich verloren en eenzaam, maar vinden elkaar in een ontroerende vriendschap.

Over Jan Vayne

Jan Vayne begon op zijn vierde met piano spelen en gaf op zijn tiende al zijn eerste concerten. Wars van tradities en met een hang naar vrijheid doorbreekt hij keer op keer de scheiding in verschillende muziekstromingen. Vanaf 1991 bereikte hij de platina status met verschillende albums. Hij werkte met iconische namen uit de muziekindustrie, speelde met Pink Floyd, Brian May van Queen, Sinead O’Connor en maakte zijn Amerikaanse debuut in de Shakespeare Library in Washington tijdens de inauguratie van Bill Clinton. Samen met DJ Armin van Buuren maakte hij het album Classical Trancelations.

Over Sjoukje Hoogma

De getalenteerde zangeres en actrice Sjoukje Hoogma studeerde in 2013 af aan de Amsterdamse Toneelschool & Kleinkunstacademie. In 2016 heeft zij het Conservatorium met een master afgerond. Sjoukje speelde van 2003 tot 2005 mee in Kunt u mij de Weg naar Hamelen vertellen meneer? Daarnaast speelde zij in de musical over Andre Hazes Hij Gelooft in Mij van Joop van den Ende Theaterproducties. Sjoukje speelde in 2015 en 2016 de rol van Anne Frank in de theatervoorstelling ANNE.

Datum: zondag 19 maart 2017
Tijd: vanaf 16.00 uur
Entree: € 34, –

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button