KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit ZwolleRegio

Korte cursussen bij Quintus Kampen

Zwolle – Iets meer ruimte in je agenda richting zomervakantie? Of gewoon zin in nieuwe dingen leren, ontspanning, plezier en ontmoeting? In mei en juni starten bij Quintus aan de Vloeddijk 38 in Kampen de laatste korte cursussen van dit seizoen!

Nieuwkomers voor kinderen zijn Dansyoga (groep 3/4/5) en Maak je eigen prentenboek (7-12 jaar) en voor jongeren/volwassenen (16+) Dans!, Maak je eigen zomer notebook, de Opfriscursus zeefdruk voor kunstenaars, een lezing over Van Gogh en de workshop Collagekunst à la Arthur Slenk in samenwerking met het Stedelijk Museum Kampen.

Vaste favorieten zijn er ook. Denk aan Peuterdans, de Zomercursus landschap schilderen, Ontdek Zeefdruk, Muziek op Schoot (ditmaal in IJsselmuiden!), Pianoles voor (groot)ouder en kind en de gratis Muzikale Speeltuinen en Notenkramen (o.a. cello en panfluit). Voor meer info of inschrijven kijk je op quintuskampen.nl. Daar vind je tevens alle info omtrent het Quintus Open Huis op zaterdag 3 juni en binnenkort het cursusprogramma voor 2023-2024.

Vragen? Neem contact op via info@quintuskampen.nl of tel. 038-3371200.

Gerelateerde artikelen

Back to top button