EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

PostNL bezorgt recordaantal pakketten

Zwolle – PostNL heeft afgelopen dinsdag een recordaantal pakketten verwerkt en bezorgd bij particulieren en bedrijven. Meer dan 1,4 miljoen pakketten kwamen voorbij in de sorteercentra, 30 procent meer dan in 2014 en 100.000 meer dan op 1 december toen er tijdens de sinterklaasdrukte ruim 1,3 miljoen pakketten werden bezorgd.

Een steeds groter deel van het aanbod uit pakketten bestond volgens PostNL uit kerstpakketten, maar vooral ook wijnpakketten. Steeds meer consumenten bestellen flessen wijn online bij een webwinkel.

PostNL telt achttien sorteercentra. Per dag zijn gemiddeld 3100 bezorgers op pad, vijfhonderd meer dan op een normale bezorgdag. Op een gemiddelde dag buiten het feestdagenseizoen bezorgt PostNL zo’n 500.000 pakketten en 10 miljoen brieven.

posttruck

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button