BluesworldRadio

Poppa Chubby en Otis Taylor in Bluesworld Studio

Zwolle – Volgende week is het het alweer tijd voor Bluesworld Café. Maar deze week ‘doen’ we het nog vanuit de Studio. Bluesworld Studio is zoals altijd gewijd 2 artiesten die een uur lang in het zonnetje gezet worden. Bij het eerste uur gaat het vanavond om Otis Taylor, maar stiekem komt ook de artiest uit het 2de uur al heel kort voorbij. 

Luister hier live mee vanaf 20.00 uur naar hét Bluesprogramma uit Zwolle

Liefhebbers van Blueswordl zullen het ongetwijfeld herkennen. De eerste tonen uit je radio zijn altijd dezeflde. En wel die van Poppa Chbby. Hoogt tijd om hem eens meer zendtijd te gunnen. Dus vanaf 21.00 uur i het een uur lang genieten van deze bijzondere artiest. Kijken of je de tune ook herkent als we het nummer volledig afspelen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Martin Van Der Hooft

Radio- en programmamaker bij dé lokale omroep van Zwolle. Lokale journalistiek is een bewuste keuze. Een mooie stad als Zwolle verdient een mooie omroep. Als persoon breed geïnteresseerd in de maatschappij en Zwolle, maar vooral in de Zwollenaren. Als journalist altijd op zoek naar het positieve in de verhalen die we verslaan.

Lees ook

Back to top button